HOE GAAN WE TE WERK?

 

STAP 1: CONTACTEER ME

Je kan me per telefoon, Whatsapp, e-mail of webformulier bereiken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek: 0490/19 00 00 - karianne@homebooster.be

 

STAP 2: GESPREK

In dit gesprek maken wij verder kennis en bespreken we je hulpvraag, het budget en het gewenst eindresultaat. Eventueel bezorg je me foto's of een grondplan zodat ik een beter inzicht krijg in de situatie.

Op basis van deze gegevens stel ik een oplossing en (geschatte) prijs voor.

 

STAP 3: AFSPRAAK TER PLAATSE

De volgende stap is dat we een nieuwe afspraak voor een bezoek ter plaatse maken zodat we concreet kunnen bekijken wat mogelijk is.

 

STAP 4: OFFERTE

Op basis van onze gesprekken ontvang je een offerte waarin de volgende zaken staan:

•aard van de werkzaamheden

•gewenst resultaat

•geschat aantal uren

•te verwachten kosten

•leveringsvoorwaarden 

•startdatum (in samenspraak)

 

Voor vastgoedstyling werken we standaard met styling pakketten, maar uiteraard zijn we flexibel en werken we graag iets op maat uit voor jou. 

Bekijk hier welke diensten we nog zoal aanbieden. 

 

STAP 5: JOUW AKKOORD

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte en algemene voorwaarden, gaan wij achter de schermen aan de slag met de projectplanning. Zodra wij de betaling hebben ontvangen krijgt jouw project groen licht.

 

STAP 6: UITVOERING

Op de afgesproken datum (tussen de 2-4 weken na goedkeuring offerte) staat ons team klaar om de eigendom te restylen en verkoopklaar te maken.

 

STAP 7: OPVOLGING

Na enkele weken contacteren we jou om even te polsen hoe alles verloopt. Misschien zijn aanpassingen nodig of verleng je nog even de huur van het stylingpakket?

 

Privacy

Ik ben me ervan bewust dat ik een inzage krijg in je persoonlijke leefsfeer, ook leer ik jou en jouw situatie wat beter kennen. Uiteraard ga ik hier heel discreet mee om.
Bekijk hier onze privacy & cookie policy.

 

Recycling

Indien er meubels of accessoires afgevoerd moeten worden, kijken we of deze voor duurzaam hergebruik in aanmerking komen.
HOMEBOOSTER gooit niet zomaar iets weg.